PixelImage

Passa på att lägga bud i vår auktion! 

Auktionsklubba

Så här går vår auktion till

En produkt i taget auktioneras ut. De flesta produkter har vi fler än ett exemplar av men det är bara ett exemplar som auktioneras ut här på webbplatsen. Övriga exemplar av produkten går till de högsta kupongbud som vi fått in.

Produktens startbud utgörs av det rekommenderade pris som angivits av respektive leverantör. Sedan sänks priset gradvis till dess att någon klickar på KÖP (KÖP knappen ser du så fort auktionen startar när du klickar på produkten nedan). Den som klickar först på KÖP vinner auktionen. Det gäller alltså att ha is i magen och vänta tills priset känns rätt, men samtidigt måste du ropa in varan innan någon annan hinner före.

Har ingen klickat på köp när nivån för högsta kupongbud nås, är det den person som lämnat kupongbudet som vinner auktionen. Har två budgivare lagt exakt samma bud är det lotten som får avgöra.

Observera att du måste vara inloggad för att delta i auktionen. För att kunna logga in ska du vara medlem och skapa ett webbkonto. Så här skapar du ett webbkonto

När sker auktionen?

Nästa auktion på webben startar 10 oktober med produkter från Villaägaren nr 4 2017 (utgivningsdag 22 september).

Välkommen att göra en bra affär!