PixelImage

Om medlemskapet

Ett medlemskap – många fördelar

Kostnadsfri experthjälp, magasin och erbjudanden från etablerade företag. Som medlem i Villaägarna får du ta del av hundratals förmåner, samtidigt som du stödjer vårt arbete för en bättre vardag för hela landets villa- och fritidshusägare.  

I dag har Villaägarna 310 000 medlemshushåll. Vårt mål är att främja landets villa- och fritidshusägares intressen. Det gör vi genom att jobba för sänkta boendekostnader, bättre boendemiljö och för att fler ska kunna välja att bo i eget hus. Vi arbetar aktivt och med kvalificerad kompetens inom intressepolitik, rådgivning och medlemsrabatter.

Som medlem i Villaägarna får du inte bara kostnadsfri experthjälp av våra rådgivare och inspirerande läsning i medlemsmagasinet Villaägaren, du får också förmånliga erbjudanden av hundratals etablerade företag inom allt från försäkring till renovering.

Medlemskapet kostar 395 kronor och gäller till och med december 2016.

  • Förmåner: Behöver du måla om eller vill du fräscha upp med ny inredning? När du blir medlem får du ta del av förmåner hos hundratals välkända företag. 
  • Rådgivning: Som medlem av Villaägarna får du kostnadsfri rådgivning inom bland annat juridik, byggnadsteknik, arkitektur, lantmäteri, boendeekonomi, energi, vvs och trädgård. Lämna din fråga på webben eller ring våra rådgivare på 010-750 01 00.
  • Medlemsmagasinet Villaägaren: I ditt medlemskap ingår en prenumeration på det mycket uppskattade magasinet Villaägaren. Fullspäckad med artiklar om inredning, trädgård, och renovering. 
  • Bättre boendevillkor för dig: Villaägarna är en partipolitisk obunden organisation och vårt mål är bättre villkor för dig som småhusägare. 

Klicka här för att bli medlem i Villaägarna!