PixelImage

Medlem 2018

Vinn presentkort på 15 000 kr på Beijer Byggmaterial!

Tack för att du är medlem i Villaägarna! Som medlem får du rabatter på det mesta som rör ditt boende, du har fri tillgång till expertrådgivning och du har en stark röst i bostadspolitiken.

Ditt bästa tips till nyblivna husägare!

Om du betalar ditt medlemskap för 2018 senast 11 december kan du tävla om presentkort från Beijer Byggmaterial, Flügger färg och Villaägarnas Medlemsshop. Det enda du behöver göra är att dela med dig av ditt bästa tips till nyblivna husägare - efter att du betalat medlemsavgiften. 

Vinster

1:a pris Presentkort hos Beijer Byggmaterial på 15 000 kr

2:a pris Presentkort hos Flügger Färg på 7 000 kr

3:e pris Presentkort hos Flügger Färg på 3 000 kr

4-10:e pris Presentkort hos Villaägarnas Medlemsshop på 1 000 kr

Skriv ditt bästa tips till nyblivna husägare här!

 
*) Uppgifter måste fyllas i. Medlemsnummer hittar du på kortet.

 


Du frågar - vi svarar

Våra rådgivningsexperter finns alltid till hands – och svarar på allt mellan taknock och grund. Ställ hur många frågor du vill – kostnadsfritt för medlemmar.

Våra expertrådgivare berättar

Du har råd att förbättra huset

Gör huset bättre - för mindre pengar. Som medlem får du tillgång till förmånliga lån och generösa rabatter. Våra medlemmar sparar i snitt 900 kr per år på rabatter och förmåner.

Se alla medlemsrabatter

Du har inflytande i bostadspolitiken

Under valåret 2018 fortsätter vi arbetet att förbättra villkoren för dig som husägare. Priser i elnäten, stigande taxeringsvärden och fastighetsskatten är några av de aktuella frågor som vi påverkar.

Villaägarnas intressepolitiska arbete

Inspiration och tips...

... får du direkt i brevlådan 5 ggr/år genom magasinet Villaägaren. Bara för dig som är medlem. Granskande artiklar blandas med inspirerande inredningsreportage och handfasta gör-det-själv-tips.

Medlemmar kan läsa Villaägaren på webben

Bild på Villaägarens fem omslag under 2016