PixelImage

Rabatt på radonmätningar

2017-10-23

Radea erbjuder Villaägarnas medlemmar radonmätning för 280 kr* (ordinarie pris 495 kr).

Bor du i ett hus med radon kan det vara värt att göra en radonmätning, bästa tiden att mäta för radon är mellan tiden oktober-april . Radea erbjuder Villaägarnas medlemmar rabatt på radonmätningspaket.

Mätpaket beställer du enkelt via http://radea.se/butik/villaagarna och du betalar med betalkort eller via faktura när du kommer till kassan. Mätningen ska pågå i minst två månader under okt-apr, metodbeskrivning ingår i mätpaketet.

Skulle det visa sig att du har förhöjda radonhalter (årsmedelvärde över 200 Bq/m3) erbjuder vi som steg 2 dig som bor i Stockholm-, Uppsala-, Västmanland-, Södermanland-, och Västra Götalands län en kostnadsfri radonbesiktning på plats i ditt hus. Syftet är att ta reda på vart radonet kommer ifrån, föreslå lämpliga saneringsåtgärder och lämna ett åtgärdsförslag med fast pris.

Läs mer om radonmätning, radonbesiktning och radonsanering på vår hemsida www.radea.se. Se även Boverkets hemsida www.boverket.se   Strålsäkerhetsmyndighetens hemsida www.stralsakerhetsmyndigheten.se eller kontakta miljökontoret i din kommun.

*Priset gäller för 2 st mätdosor. Ytterligare mätdosor kostar 110kr/st.

Erbjudandet gäller fram till 2018-09-30
Kontakt: tfn 08-574 30 000 e-post info@radea.se
www.radea.se