PixelImage

Nyheter

 

 • Delta i enkät och vinn inträde till Stora Nolia 2018-02-22
  Våra lokalföreningar kommer att delta på Stora Nolia-mässan 4 aug-12 aug. Svara på frågorna här och delta i utlottningen om 20 gratisbiljetter till inträdet.    Skicka in ert svar  senast den 26 mars  för att vara med i utlottningen.
 • Checklista för ett lyckat lyft 2018-02-19
  När familjen växer behövs större ytor, och många vill hellre bygga ut än att flytta. Räcker tomten inte till är ett alternativ att addera utrymme uppåt! Allt från bygglovsfria takkupor till ett helt nytt våningsplan kan ge den önskade extra boytan.
 • Nytt nummer av Villaägaren på väg 2018-02-13
  Den här veckan kommer ett nytt nummer av Villaägaren ut. Temat är ”Renovera kök & bad” och här hittar du både tips och inspiration för en lyckad renovering. Och missa inte artikeln om unga familjer som får allt svårare att komma in på bostadsmarknaden...
 • Kåge Blommor - ny lokal förmån 2018-02-05
  Lokalföreningen i Skellefteå har tecknat ett nytt samarbete med Kåge Blommor AB. Du som medlem får 10 % på hela sortimentet. Gäller ej förmedling, blomstercheckar eller specialbinderier. Kika in på medlemsrabatter för fler förmåner.
 • Håll koll på dina medlemsrabatter 2018-02-04
  Ett nytt år har börjat och kanske har du precis förnyat medlemskapet för i år. Visst har du koll på vilka dina medlemsrabatter är? Vi har flera nya partners bland annat: Apollo, Euromaster, Formtrappan, Hallon, Kungsängen, Nordiska fönster, Peugeot,...
 • När har din lokalförening sitt årsmöte? 2018-01-29
  Tillhör du en lokal villaförening? För att enklast ta reda på det kan du kika på ditt medlemskort, där står föreningens namn. Föreningarna är egna juridiska personer och årsmötet deras högsta beslutande organ. Det innebär att du som medlem har...
 • Handla hos Eurofins och spara pengar 2018-01-21
  Du som är medlem i Villaägarna får rabatt på mätdosor via Eurofins (fd MRM konsult). Som medlem får du rabatt på långtidsmätning med två eller tre mätdosor inkl moms, frakt, analys och slutrapport. Två mätdosor: 320 kr (ord pris 600 kr) Tre mätdosor: 390...
 • Vinnare av bästa vinterbilden 2018-01-15
  Stort tack till alla som har skickat in bidrag till vår tävling. Många fina bilder skickades in. Vi gratulerar Markus Hammerin som är vinnare av vår tävling. Med denna vackra vy vann han priset av två trisslotter.
 • Spara el - sex tips som minskar din elkostnad 2018-01-08
  Vill du minska dina elkostnader? Det finns enkla åtgärder att ta till för att spara el och sänka elpriset. Här får du sex tips för att minska elanvändningen och sänka elkostnaderna.
 • Bor du i en samfällighet? 2018-01-01
  Bor du i en samfällighet eller känner du någon som gör det? Då tycker vi att ni skall kika på serviceavtalet man kan teckna med Villaägarnas Riksförbund. Här hittar ni mer information om  serviceavtalet  och information om samfälligheter.
1234567...