PixelImage

Ny mässa för villaägare

2017-12-15

Välkomna till Jämtlands Hem & Villamässa, den 20-21 januari 2018. Villaägarna i Östersund är med och arrangerar denna nya mässa på Frösö Park Arena.

Ta del av intressanta produkter och tjänster med föreläsningar och inspiration - allt för dig som har intresse för Hem & Bygg.

Du kommer att hitta allt från pooler, badrum, byggisolering till kaminer, möbler och teknik.

Föreläsare och inspiratörer

Björn Christiernsson, den populäre tv-snickaren (känd från bl a Äntligen Hemma och Kan vi hjälpa till) är på mässan båda dagarna. Björn bjuder på intressanta förläsningar, ger byggtips och finns på plats för att svara på besökarnas frågor.

Teknikexperten Åsa Wallenrud gästar mässan under lördagen. Åsa kommer att berätta om ny och kommande teknik för hemmet - Det smarta Hemmet. Åsa är bland annat teknikexpert i Tv4 Nyhetsmorgon och driver en av Sveriges populäraste teknikbloggar.

Dick Bewarp blev snabbt en nationell celebritet efter den uppmärksammade och populära tv-serien Cowboykåken. Han gästar mässan under söndagen och bjuder på den sanna berättelsen om projektet - om det som visades på tv...och en hel del om det som inte visades.

Mer information om mässan hittar du på www.jamtlandshemvilla.se

Varmt välkomna som besökare på Jämtlands Hem & Villamässa

20-21 januari 2018, Frösö Park Arena.

Ps! Dick ”Cowboykåken” Bewarp kommer att föreläsa på söndagen. Han har gjort en kort promotionvideo. Klicka på denna youtubelänk:                    https://youtu.be/lXIp-coay3E