PixelImage

Press

Här hittar du information och nyheter från Villaägarna i form av pressmeddelanden, debattartiklar, utredningar, videomaterial och bilder. Pressrummet fungerar också som en uppsamlingsplats för vår digitala närvaro, t ex på Twitter och Facebook. 

Presskontakt

Porträtt Jakob Eliasson

Jakob Eliasson

Samhällspolitisk chef och presskontakt

076-848 13 00
jakob.eliasson@villaagarna.se

Senaste nytt från Villaägarna 


 • Tomträtter får för höga taxeringsvärden 2017-02-14

  - Om taxeringsvärdet för en tomträtt ska spegla 75 % av marknadsvärdet måste man ta hänsyn till att det finns en värdeskillnad mellan tomträtter och friköpta småhus. Det kräver en lagändring säger vår förbundsjurist...

 • Villaägarnas boendekonom: Storbankernas vinster orimliga 2017-02-14

  Efter årsboksluten riktar boendeekonom Håkan Larsson kritik mot bankernas höga vinster på lån. En förklaring till vinstökningarna är bristande konkurrens inom banksektorn.

 • Nytt år och nytt nummer av Villaägaren 2017-02-13

  Vecka 7 kommer årets första nummer av Villaägaren ut. Temat är "Kök & badrum". Här kan du hitta inspiration till ditt kök och läsa om ett ekologiskt och okonventionellt badrumsbygge.

 • Elektroosmotisk dränering - bluffprodukt på bomässor 2017-02-10

  Villaägarna varnar för undermåliga produkter som säljs i Sverige. Genom att undvika att köpa undermåliga produkter kan du spara pengar.

 • Därför skriver Villaägarna om lagfartskapningar 2017-02-08

  Vi har fått en hel del reaktioner på en tidigare artikel om lagfartskapning. Här svarar Terese Wallinder (bilden), chef för rådgivningsavdelningen, på vanliga frågor och synpunkter vi har fått.

 • Räntekollen: Här hittar du bäst och sämst bolåneränta 2017-02-08

  Villaägarnas boekonom Håkan Larsson sammanfattar bolåneräntorna för januari. Han tar sig dessutom en titt på bankernas kvartalsrapporter - och passar på att skicka en uppmaning till ansvariga ministrar!

 • Lagfartskapningar – så skyddar du dig 2017-02-07

  Brottslingar kan med enkla medel kapa lagfarten till ditt hus. Några förfalskade namnteckningar är allt som krävs för att Lantmäteriet ska ändra lagfarten på fastigheten. Vi tipsar om hur du skyddar dig mot...

1234567...