PixelImage
Du kan filtrera bland förmånerna och se endast dem som är aktuella i den ort som du är intresserad av genom att ange ett postnummer eller ett ortnamn i fältet ovan.

E-bokföring

Swedbank erbjuder en trygg och enkel helhetslösning som möjliggör effektivare hantering av föreningens ekonomi.

Genom e-bokföring integreras bokföring med transaktionerna på föreningens konto i Swedbank. Systemet innehåller bl.a. autokontering, resultatuppföljning och ett antal rapporter.
E-bokföring är en unik bokföringstjänst kopplad till Internetbanken Företag, en genväg mellan Internetbank och bokföring. Varför ska man – som i ett traditionellt bokföringsprogram - plocka ut elektroniska uppgifter, skriva ner dem på ett papper och sedan knappa tillbaka dem i ett bokföringsprogram?

Detta slipper du med e-bokföring. Alla händelser på bankkontot kommer upp för bokföring. e-bokföringen konterar sedan automatiskt bankkontohändelsen i debet eller kredit beroende på om det är en in- eller utbetalning. Dessutom lär sig programmet efter hand vilka kostnads- och intäktskonton du brukar använda för olika betalningar och kommer med förslag. På så sätt kan 60-80% av det manuella arbetet elimineras!

Förutom att själva bokföringen går nästan av sig själv, finns fler fördelar. För att bara nämna några;
• Inga differenser! Det går inte att glömma att bokföra bankkontohändelser och bankkontot och bankkontot och bokföringen är alltid avstämda mot varandra
• Mobilitet! e-bokföring är Internetbaserat och därmed tillgängligt från vilken Internetuppkopplad dator som helst
• Säkerhet! Ingen oro för hårddiskkraschar,stölder och bränder – banken ansvarar för att bokföringen lagras i 7 år
• Inga installationer eller uppdateringar! Programmet finns på Internet och behöver inte installeras, vilket t ex underlättar vid kassörsbyten. Inga programuppdateringar eller ändringar vid t ex momsförändringar, det ansvarar banken för
• Flexibel tillgänglighet! Flera kan ha tillgång till bokföringen. T ex kan hela styrelsen ges behörighet att gå in och titta på bokföringen istället för att behöva ringa kassören.

I tjänsten ingår teknisk support både vad gäller teknik och bokföringsfrågor.
Du får också kostnadsfritt möjlighet till en timmes kostnadsfri utbildning och rådgivning per telefon för att komma igång med e-bokföring.

Swedbank e-bokföringssupport
Har du frågor när du har kommit in i e-bokföring är du välkommen att ringa Support e-bokföring
Tfn: 08-585 908 00, öppet vardagar 8-21 och helger 10-18.

Pris
E-bokföringstjänsten för ideella föreningar kostar 150 kr per månad exklusive moms. Vill du lägga till fakturering + kundreskontra kostar det 50 kr per månad.

Erbjudande för samfällighetsföreningar med serviceavtal hos Villaägarnas Riksförbund - läs mer

 


Se även från kategorin "Rabatter"