PixelImage

bygga projekt klara till sommaren

Bygga: projekt att planera till våren

I medlemsmagasinet Villaägaren efterlyste vi stora och små hemmabyggen som ni läsare är lite extra nöjda med, och gensvaret blev stort! Här är några av de kreativa och inspirerande projekt vi fått in. 


Vad göms här bakom?


Bygg ett skydd för soptunnanBertil om sin soptunnegömma:
"Jag byggde en skärmvägg i samma panel som garaget. Med en lutning på frontväggen smälter det väl in. En plåtslagare hjälpte till med en extra vikning av ett fönsterbleck, som placerades upptill för att skydda mot regn. Två stödben har trollats bort med en grå plastmatta som kappa."


"Så här bor vår gräsklippare"


Ett krypin för gräsklipparen

Ronny om sitt gör det själv-projekt:

"Förra sommaren byggde jag ett hus till min robot-gräsklippare. Jag valde samma material som i boningshuset för att matcha."

 


”Jag är jättenöjd med redskapsskåpen”

Ewa om sin fiffiga lösning:

Få ordning på verktygen med ett skåp på väggen"Jag behövde få mer plats för mina trädgårds-redskap, men istället för att bygga ett helt skjul utnyttjade jag den tomma väggen på baksidan av gäststugan för att sätta upp tre skåp. När jag hunnit måla dem i samma färg som stugan kommer de att smälta in och bli nästan osynliga. Skåpen rymmer alla mina spadar, krattor, grepar, hackor med mera. Jag är jättenöjd."