PixelImage

HantverkarOffert

HantverkarOffert

BraByggare kopplar samman köpare och säljare av bygg- och hantverkstjänster. Vi kvalitetssäkrar alla anslutna företag och ger dig ett bredare urval, bättre kvalitet och en effektivare kontakt.

Bra ByggareSkapa en förfrågan

Du fyller i ett kort formulär och beskriver jobbet du vill ha utfört och dina kontaktuppgifter. Ju bättre beskrivning du gör av jobbet desto större sannolikhet att du får tag i rätt hantverkare.

Hantverkare kontaktar dig

Din förfrågan skickas nu ut till de anslutna byggare som är intresserade av just den här typen av jobb. De som har intresse av jobbet kontaktar dig för en närmare diskussion. Maximalt 6 företag får dina kontaktuppgifter.

Välj leverantör

Du kan klicka och titta på profilsida, omdömen och referensjobb för de intresserade företagen när du är inloggad på tjänsten. Du väljer själv vilka leverantörer du vill gå vidare med och kommer överens om genomförande, pris och betalning. En skriftligt avtal kan ofta vara en god idé. Avtalsmallar byggprojekt »

Sätt omdöme

När jobbet är klart är det viktigt att du kommer ihåg att sätta ett omdöme på företaget. Informationen är publik för alla och ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet. Omdömen hantverkare »