PixelImage

Trädgården blev en oas

Trädgården blev en oas: före och efter

Familjen Klang förvandlade, med hjälp av en trädgårdskonsult, sin trädgård till en härlig oas - utan att de behövde göra om hela trädgården.

Här är deras planteringsskisser med alla växtsorter.

Trädgårdsskiss på Lusthus   
Trädgårdsskiss på Entré 

trädgård före

trädgård efter

Lusthus före
Vildvuxet. Lusthuset kändes mest bara utkastat på gräsmattan.

Lusthus efter

Inbjudande känsla. Plattorna togs fram och nu skapar den svängda gången med buskar på vänster sida en lockande entré till lusthuset.

entre före

entre före

Entré före
Räta linjer. Gången av dansk sjösten till entrén kändes trist och förutsägbar.

Entré efter

Mjuka former. Nu har hela entrén plötsligt blivit tydlig, sammanhängande och harmonisk.Ögat kan följa ett spår.