PixelImage

Om oss

Villaägarna skapar nytta för medlemmarna och arbetar för bättre villkor för alla Sveriges småhusägare. Förbundets vision är att alla ska kunna förverkliga sina småhusdrömmar. Villaägarna har ca 295 000 medlemshushåll.

Genom att samla landets villa- och fritidshusägare i en stark och partipolitiskt obunden organisation ska medlemmarnas intressen tillvaratas. Medlemsarbetet bedrivs lokalt, regionalt och nationellt och präglas av kvalificerad kompetens inom förbundets verksamhetsområden som är intressepolitik, rådgivning och medlemsförmåner. 

Vårt övergripande mål är lägre kostnader för villa- och fritidshusboendet, en god boendemiljö och att en ökad andel av befolkningen ska kunna välja att bo i eget hus. Tillsammans ger det långsiktig trygghet för landets småhusägare.

Villaägarna är utöver huvudkontoret i Stockholm, uppdelat i sju regioner. Varje geografisk region har eget kontor och egen personal. Det finns även 250 lokalföreningar som tillvaratar medlemmarnas intressen på lokal och kommunal nivå. Medlemmarna erbjuds, vid sidan av de rikstäckande förmånerna, också regionala och lokala förmåner.

Kommentarer
regler. Jag godkänner att Villaägarna hanterar mina uppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Sorteringsordning Nyast först |  Äldst först |  Högst betyg

 • Carola Lundstedt Backstad Inlägg : 18
  Rapportera inlägg
  Våra medlemmars betyg
  Carola Lundstedt Backstad 2013-08-23
  Hej Anders,

  Jag ber om ursäkt för sent svar. Protokoll och annat hittar du under Min sida när du är inloggad på sajten. Kopiera länken nedan och klistra in den i din webbläsare när du är inloggad.

  http://villaagarna.se/Min-sida/For-fortroendevalda/Forbundsstyrelsen/Protokoll-2013/.

  Mvh
  Carola Backstad, Villaägarna
 • Anonym
  Rapportera inlägg
  Våra medlemmars betyg
  Anonym 2013-07-02
  Som förtroendevald i lokalförening, saknar jag acess till förbundets protokoll, mm som man kunde läsa på den förra webplattformen. Jag hittar iallafall inget nu... Anders
 • Carola Lundstedt Backstad Inlägg : 18
  Rapportera inlägg
  Våra medlemmars betyg
  Carola Lundstedt Backstad 2012-01-25
  Hej Jörgen,

  Jag har skickat e-post med nya inloggningsuppgifter till dig. Hoppas att det fungerar bättre nu!

  Mvh
  Carola Backstad, Villaägarna
 • Jörgen
  Rapportera inlägg
  Våra medlemmars betyg
  Jörgen 2012-01-24
  Försöker logga in, får då besked om att jag måste skapa nytt konto, när jag ska skapa konto får jag meddelande om att kontot redan finns. Detta är moment 22.
  Vad gör jag?