PixelImage

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation för alla med eget hus. Vi är partipolitiskt oberoende och arbetar utan eget vinstintresse. Vårt löfte till marknaden: ”Ditt hus. Vårt intresse” med visionen att alla ska kunna förverkliga sina småhusdrömmar och påverka den lokala boendemiljön.

Medlems- och föreningskommunikatör

Villaägarnas Riksförbund, Region ABC (Stockholms län och Uppsala län)

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Medlems- och föreningskommunikatören (föreningskonsulenten) har till uppgift att skapa lokal medlemsnytta genom rådgivning till/utveckling av föreningar och deras verksamheter, planera och genomföra events/utbildningar och ha en aktiv kontakt med föreningarna i regionen. I rollen ingår också stöd till lokalt opinionsbildande arbete och att ha kontakt med våra samarbetspartners.
Tjänsten kräver att du har erfarenhet av arbete i komplexa organisationer och det innebär periodvis oregelbunden arbetstid.

Arbetslivserfarenhet/Utbildning

Vi söker dig som har erfarenhet av ideella organisationer, gärna från politisk verksamhet, och har en eftergymnasial utbildning inom det samhällsvetenskapliga området. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och är skicklig i att anpassa information till olika målgrupper. Du har goda IT-kunskaper, främst i Officepaketet och Microsoft CRM.

För att lyckas i rollen behöver du vara pedagogisk, ha stark genomförandekraft och en utpräglad flexibel förmåga som gör att du kan arbeta såväl självständigt som i team.
Du behöver ha tillgång till bil för tjänsten.

Placeringsort

Rotsunda strand, Sollentuna.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid, som inleds med 6 månaders provanställning.

Information

För ytterligare information om tjänsten kontakta regionchef Lena Rönngren Røssing.
Fackliga företrädare är Anna Nilsson (Unionen) och Stina Schmerer (SACO).
Samtliga nås via växeln, telefon 010-750 01 00 (semesterstängd v. 29-31).

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2017-08-27. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan till lena.ronngren-rossing@villaagarna.se

Om Villaägarnas Riksförbund
Villaägarnas Riksförbund är en intresseorganisation för småhus- och fritidshusägare. Vi arbetar för villaägares intressen, erbjuder våra medlemmar fri expertrådgivning och ett stort antal förmåner och rabatter. Vi har cirka 320 000 medlemmar, sju kontor över landet och cirka 230 lokalföreningar. Huvudkontoret ligger i Sollentuna och vi är 60 anställda. 


Juridikstuderande - Juridiska rådgivare 

Villaägarnas medlemmar har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom bland annat juridik, byggnadsteknik och boendeekonomi via telefon, webb och mail. För att ytterligare förstärka vår service mot medlemmarna söker vi nu flera rådgivare.

Vi söker 4-5 juridiska rådgivare för en deltidstjänst motsvarande en dags arbete i veckan. Vi söker dig som studerar juridik på universitetsnivå och läser termin 5 eller har kommit längre i dina studier. Arbetet innebär främst att ge juridisk rådgivning per telefon till Villaägarnas medlemmar inom främst fastighetsrätt, konsumententreprenadjuridik, övrig konsumenträtt, grannefrågor, PBL och ekonomisk familjerätt.

Du arbetar självständigt, men under ledning av Villaägarnas erfarna jurister. Arbetet kräver självständighet, förmåga att ta eget ansvar, god kommunikativ förmåga, servicekänsla och stresstålighet. Innan du påbörjar ditt arbete hos oss kommer du att få en internutbildning omfattande ca två dagar. Vårt kontor ligger i Rotsunda Strand (Sollentuna), ca 10 minuters promenadväg från pendelstågstationen.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta chef för medlemsrådgivningen, Terese Wallinder eller förbundsjurist Eric Bodin. Fackliga kontaktpersoner är Stina Schmerer (SACO) och Malte Rungård (Unionen). Samtliga nås genom växeln, tfn 010-750 01 00 (stängd V 29-31).

Skicka ansökan

Skicka in din ansökan, med CV och betygskopior, till arbetahosvillaagarna@villaagarna.se eller adress Villaägarnas Riksförbund, Rådgivningsavdelningen, Box 7118, 192 07 Sollentuna senast den 13 augusti 2017. Märk ansökan "Juridisk rådgivare".

Om Villaägarna
Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation som genom opinionsbildning, expertrådgivning och medlemsförmåner arbetar för att förbättra villkoren för landets småhusägare. Villaägarna är partipolitiskt oberoende och har 320 000 medlemshushåll.

Villaägarna har drygt 60 medarbetare, varav 11 arbetar på rådgivningsavdelningen. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och med kompetenta och prestigelösa kollegor.


Jobba på vår medlemsservice

Vi söker en ny härlig kollega till vår medlemsservice. Idag är vi ett team på tre personer där atmosfären präglas av teamkänsla och stort engagemang. Tycker du precis som vi om kundkontakt och att jobba tillsammans med andra så tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar för att ge service till våra medlemmar när de har frågor som rör medlemskapet. I din roll kommer du att svara på frågor i telefon, på mejl och i digitala kanaler. Ditt arbete är både självständigt och i nära samspel med teamet och arbetet är viktigt för att stärka relationerna med medlemmarna. I arbetsuppgifterna igår även viss intern service som till exempel posthantering.

Kvalifikationer och egenskaper
Avslutad gymnasieutbildning.
Erfarenhet av att arbeta med service.
Du har en god datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem, webb, chat etc. Stor del av dialogen med medlemmarna sker skriftligt och du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. Som person är du service-minded och driven. Du har bra energi och en nyfiken inställning till ditt arbete och tycker om att prova nya uppgifter.

Villaägarna erbjuder
25 dagars semester
Träningsmöjligheter/litet gym på kontoret
Friskvårdspeng

Ort: Sollentuna
Omfattning: Heltid 08:30-17:00, start i augusti/september eller enligt överenskommelse, tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2017-08-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information kontakta gärna Lennart Svensson, lennart.svensson@villaagarna.se. alt 070 204 25 95.

Mejla din ansökan till: lennart.svensson@villaagarna.se

Om Villaägarnas Riksförbund
Villaägarnas Riksförbund är en intresseorganisation för småhus- och fritidshusägare. Vi arbetar för villaägares intressen, erbjuder våra medlemmar fri expertrådgivning och ett stort antal förmåner och rabatter. Vi har cirka 320 000 medlemmar, sju regionkontor och 250 lokalföreningar. Huvudkontoret ligger i Sollentuna, det finns sju regionkontor från norr till söder och vi är 60 anställda.