PixelImage

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation för alla med eget hus. Vi är partipolitiskt oberoende och arbetar utan eget vinstintresse. Vårt löfte till marknaden: ”Ditt hus. Vårt intresse” med visionen att alla ska kunna förverkliga sina småhusdrömmar och påverka den lokala boendemiljön.

Villaägarna söker videoreporter

Villaägarnas Riksförbund, VILLAÄGARNA, är intresseorganisationen för ägare av småhus och fritidshus. Vi tillvaratar villaägarnas intressen, erbjuder våra medlemmar fri expertrådgivning samt ett stort antal förmåner och rabatter. Vi har idag ca 320 000 medlemmar, som får service genom huvudkontoret i Sollentuna och sex regionala kontor. Vi har ca 60 anställda och söker nu en videreporter till huvudkontoret.

Anställningen är en tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är kunnig på filmproduktion och berättande. Du har erfarenhet av alla faser inom videoproduktion och behärskar rollerna som reporter, TV-fotograf och redigerare från ax till limpa. Din arbetsuppgift är att i samverkan planera, organisera och färdigställa videoprojekt. Du producerar även artiklar, notiser samt annat skriftligt material och tar stillbilder som illustrerar reportage.

Bakgrund och erfarenhet

Du har utbildning inom medieproduktion, journalistik eller medie- och kommunikationsvetenskap. Vi värdesätter erfarenhet av film-, video- och annan medieproduktion. Du kan arbeta med olika digitala kanaler och uttrycka dig väl i bild, tal och skrift. Likaså har du förmåga att anpassa kommunikationen utefter målgrupper, kanaler och syften.

Du är självgående, men är samtidigt en lagspelare, som hjälper till där det behövs och bidrar till ett gott samarbetsklimat. För oss är det även viktigt med leveranssäkerhet och att du när så krävs kan hantera flera parallella projekt.

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande, då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Ansök därför gärna idag, dock senast den 21 maj 2017 under adress Villaägarnas Riksförbund, Box 7118, 192 07 Sollentuna eller info@villaagarna.se. Märk ansökan "Videoreporter".

Vi önskar att du till ansökan bifogar en portfolio med produktioner som du har arbetat med de senaste tre-fem åren. Portfolion kan finnas på webbplats (bifoga länk) eller skickas över via Sprend, WeTransfer, Dropbox eller någon liknande tjänst. Vi vill även att du anger vilken roll, som du har haft i respektive produktion.

För ytterligare information om tjänsten kontakta strategisk IT-chef Britten Wennman på telefon 070-663 14 93 eller chefsjurist Ulf Stenberg på tel 010-750 01 34 eller 070-251 20 90.