PixelImage

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation för alla med eget hus. Vi är partipolitiskt oberoende och arbetar utan eget vinstintresse. Vårt löfte till marknaden: ”Ditt hus. Vårt intresse” med visionen att alla ska kunna förverkliga sina småhusdrömmar och påverka den lokala boendemiljön.

Medlems- och föreningskommunikatör

Villaägarnas Riksförbund, Region ABC (Stockholms län och Uppsala län)

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Medlems- och föreningskommunikatören (föreningskonsulenten) har till uppgift att skapa lokal medlemsnytta genom rådgivning till/utveckling av föreningar och deras verksamheter, planera och genomföra events/utbildningar och ha en aktiv kontakt med föreningarna i regionen. I rollen ingår också stöd till lokalt opinionsbildande arbete och att ha kontakt med våra samarbetspartners.
Tjänsten kräver att du har erfarenhet av arbete i komplexa organisationer och det innebär periodvis oregelbunden arbetstid.

Arbetslivserfarenhet/Utbildning

Vi söker dig som har erfarenhet av ideella organisationer, gärna från politisk verksamhet, och har en eftergymnasial utbildning inom det samhällsvetenskapliga området. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och är skicklig i att anpassa information till olika målgrupper. Du har goda IT-kunskaper, främst i Officepaketet och Microsoft CRM.

För att lyckas i rollen behöver du vara pedagogisk, ha stark genomförandekraft och en utpräglad flexibel förmåga som gör att du kan arbeta såväl självständigt som i team.
Du behöver ha tillgång till bil för tjänsten.

Placeringsort

Rotsunda strand, Sollentuna.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid, som inleds med 6 månaders provanställning.

Information

För ytterligare information om tjänsten kontakta regionchef Lena Rönngren Røssing.
Fackliga företrädare är Anna Nilsson (Unionen) och Stina Schmerer (SACO).
Samtliga nås via växeln, telefon 010-750 01 00.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2017-09-01. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan till lena.ronngren-rossing@villaagarna.se

Om Villaägarnas Riksförbund
Villaägarnas Riksförbund är en intresseorganisation för småhus- och fritidshusägare. Vi arbetar för villaägares intressen, erbjuder våra medlemmar fri expertrådgivning och ett stort antal förmåner och rabatter. Vi har cirka 320 000 medlemmar, sju kontor över landet och cirka 230 lokalföreningar. Huvudkontoret ligger i Sollentuna och vi är 60 anställda.